• Emisiuni
  • PROFU’
  • „Vrei să fii soția mea?” – este întrebarea din episodul care va închide sezonul 2 Profu`

„Vrei să fii soția mea?” – este întrebarea din episodul care va închide sezonul 2 Profu`

„Vrei să fii soția mea?” – este întrebarea din episodul care va închide sezonul 2 Profu`

Care este cea mai bună modalitate de a-ți lua rămas-bun?

Cum faci să spui „la revedere” când, de fapt, nu vrei să pleci? Te duci să o oprești din drum sau rămâi pe loc, împietrit, în timp ce în mintea ta derulează cele mai frumoase amintiri cu voi? Răspunsurile le vom afla joi, de la 21:30, în ultimul episod din sezonul 2 Profu`.

Povestea dintre Mișu și Ana a evoluat de-a lungul timpului, dincolo de obstacolele pe care le-au întâlnit pe parcurs. Cei doi îndrăgostiți au făcut pași mari unul către celălalt, dar nu au ezitat nici să dea înapoi. Noul episod vine, însă, cu o concretizare a relației lor: „nu vreau nimic mai mult decât... tu și eu, să putem să încercăm chestia asta a noastră!”, îi va spune Mișu. Iubire își vor declara și ceilalți doi profesori care formează un cuplu: „Vrei să fii soția mea?” – îi va spune Mugur lui Miss Codoiu.

Între adolescenți, iubirea parcă este și mai complicată. Nuni și Rebecca vor trece prin momente dificile, după ce adolescentul află că iubita lui face streaptese și-i adresează cuvinte dure. Decizia Rebeccăi o va pune în pericol atât pe ea, cât și pe ceilalți. Mișu, directorul Tănase și procurorul, personaj interpretat de Florin Călinescu, vor încerca să o salveze pe elevă dintr-o situație care i-ar putea distruge viața.

De ce ajunge Ana să danseze la bară, ce legătură este între Mișu și patronul clubului de streaptease și cum se va încheia sezonul doi din serialul Profu`, aflăm împreună joi, de la 21:30.

Profu` - Șase, se întoarce Profu`! O comedie educată.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ADEVĂR SAU PROVOCARE CU VEDETELE DIN PROFU':



FOTO: PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni