• Emisiuni
  • PROFU’
  • Voica Oltean, Sofia din Profu', premiată la un Festival de Film, la doar 15 ani

Voica Oltean, Sofia din Profu', premiată la un Festival de Film, la doar 15 ani

Voica Oltean, Sofia din Profu', premiată la un Festival de Film, la doar 15 ani

Voica Oltean are 20 ani și face parte din tânăra generație de actori care promite.

Ca actriță a debutat la 15 ani, în lungmetrajul Iuliei Rugină, Breaking News. În această producție a jucat alături de Andi Vasluianu, protagonist și în serialul Profu’, iar pentru rolul din lungmetraj a fost premiată cu "Mențiunea Specială a juriului pentru performanța de pe marele ecran" la Festivalul de la Karlovy Vary.


 
S-a născut în Târgu Mureș, în anii 2000,  dar a venit în București la liceul Dinu Lipatti și, desi e pe drumul de a-și face un nume în cinematografie, își dorește foarte mult să joace și teatru. 

În serialul Profu’, tânăra joacă rolul Sofiei, eleva familistă, dar victimă a violenței domestice, care face tot posibilul să își protejeze sora bebeluș.
 
Voica Oltean iubește cărțile, marea și ciocolata albă și spune că a învățat deja foarte multe de la Profu’ Andi Vasluianu. 

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), jucat de Andi Vasluianu, e profesor de fizică, chimie și sport, În timp ce toți ceilalți profesori și-au pierdut speranța că cineva ar putea îmbunătăți performanța elevilor dintr-o anumită clasă cu probleme, Mișu acceptă provocarea și, prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 
 
Rebel și carismatic, Mișu e gata oricând să iasă din situații limită și își va scoate la înaintare armele atât în fața tinerilor pe care trebuie să-i strunească, cât și în fața Anei Casian, un profesor nou care apare în corpul profesoral. Venirea Anei va fi elementul care-i va bulversa total existența, între cei doi conturându-se o relație de dragoste și ură.

Pe 11 februarie începe un nou sezon PROFU la PRO TV


PE PRO TV PUTEȚI VEDEA PROFU'-1SEZONUL 1,  ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ:


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni