• Emisiuni
  • PROFU’
  • Virgil Ianțu, în Profu’: "Nu am avut chiar probleme similare cu personajul meu, Doamne Ferește"

Virgil Ianțu, în Profu’: "Nu am avut chiar probleme similare cu personajul meu, Doamne Ferește"

Virgil Ianțu, în Profu’: "Nu am avut chiar probleme similare cu personajul meu, Doamne Ferește"

În Profu’. Virgil Ianțu joacă rolul lui Toni, un medic care iubește, ca noi toți, dar are probleme în dragoste! Tot ca noi toți! Deși, pe măsură ce povestea ni se dezvăluie în serial, ajungem să NU ne dorim să ne confruntăm chiar cu aceleași situații.

Pentru protv.ro, Virgil Ianțu a oferit un interviu în care ne-a povestit cum a trăit această experiență pe platourile de filmare. 

Am inteles ca ești foarte entuziasmat de faptul ca joci in serial. Ce iti place cel mai tare?

Eu am fost singurul care a venit acolo în calitate de amator, am avut trei experiente ca actor în trecut, in “Minte-mă frumos”, în “Ghinionistul” și în “Selfie 69” și am un mare respect pentru această profesie. Apreciez foarte tare actorii și munca pe care o fac. În plus, pe platourile de la “Profu’’” am fost primit foarte frumos de absolut toată lumea, de la regizor până la cameraman și director de imagine.

Cum ai simțit tu atmosfera de pe platou?

Sincer, am întâlnit acolo ceva destul de rar, chiar era o atmosferă de lucru foarte, foarte faină, oameni foarte relaxați, care râd mult și își fac și treaba. Mereu se făcea câte o glumă, chiar ne-am distrat. 

Ți s-a întâmplat ceva ieșit din comun la filmări?

Da! (râde). Am condus o motocicletă foarte puternică pentru prima dată fără să am prea multe lecții la activ. Îți dai seama cum a fost? De fapt, o sa se vadă foarte clar cum m-am descurcat. (râde)

Joci rolul lui Toni în serial și ești un medic prestigios și iubitul Anei Casian. Care e cea mai grea parte a rolului?

Nu știu dacă are o parte grea, dar e un rol interesant. Toni e un tip hotărât, relaxat, foarte sigur pe el, dar care începe să se simtă vulnerabil în momentul în care se prinde că are o problemă în dragoste. Își asumă însă problema, așa că are o evoluție interesantă, mai ales în relație cu rolul lui Andi Vasluianu, cu Mișu adică. De fapt, aceasta e partea cea mai grea a rolului, să pun în practică modul în care personajul meu interacționează cu Mișu. 

Ai trăit ceva similar cu ce trăiește personajul tău, ai avut probleme similare vreodată?

Nuuu, Doamne Ferește! (râde)

Ai avut vreun mentor in adolescență, cum e Mișu’ din Profu'?

Nu am prea avut timp să mă focusez pe mentori. Găndește-te că eram cu vioara în mână zi de zi și mereu studiam la materiile de specialitate. Am început școala la cinci ani și jumătate, atunci am început să studiez vioara și asta mi-a devenit un mod de viață. Am rămas în același loc, în aceeași școală până la sfârșitul liceului. 

Profu’, cel mai nou serial de la Pro TV, se difuzează în fiecare sâmbătă, la ora 20:00, la PRO TV. Este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 

PROFU' E LA PRO TV - primul sezon, sâmbăta la 20:00



FOTO: PRO TV-PROFU'

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni