Un nou proiect începe la PRO TV. Andi Vasluianu, despre serialul Profu'

Un nou proiect începe la PRO TV. Andi Vasluianu, despre serialul Profu'

PRO TV pregătește o noua toamnă spectaculoasă și va lansa un nou serial, intitulat Profu'.

În această toamnă, la PRO TV, vom urmări poveștile elevilor și metodele prin care Profu’ încearcă să-i apropie de școală.

Serialul Profu îl are ca protagonist pe Andi Vasluianu, care va interpreta rolul lui Mișu Iacob, unui profesor nonconformist. Acesta își depășește rutina de predare și își pune amprenta pe educația elevilor lui dintr-o clasă cu probleme. Subiectul principal al serialului este legat de problemele cu care se confruntă generațiile de adolescenți, din zilele noastre, iar Profu (Andi Vasluianu) va încerca prin metode inedite să-i facă pe liceeni să învețe cât mai mult. 

Invitat în emisiunea "La Măruță", Andi Vasluianu a vorbit despre ce l-a determinat cel mai mult accepte rolul din serialul "Profu", dar și care sunt învățăturile desprinse din noua producție. 

"Fiecare episod va prezența un caz despre elevii cu probleme, dar este în același timp scenariul este amuzant. Este o comedie, care este pigmentată cu momente dramatice. Acesta a fost și principalul motiv care m-a atras la acest proiect. Este un serial pentru toată lumea, nu numai pentru elevi." , a spus Andi Vasluianu.


Vezi ce mesaj le transmite Andi Vasluianu profesorilor din România

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni