• Emisiuni
  • PROFU’
  • Profu` testează elevii cu o teză neanunțată:"Riscați să deveniți Prim-ministru și o să râdă o țară întreagă de voi"

Profu` testează elevii cu o teză neanunțată:"Riscați să deveniți Prim-ministru și o să râdă o țară întreagă de voi"

Profu` testează elevii cu o teză neanunțată:"Riscați să deveniți Prim-ministru și o să râdă o țară întreagă de voi"

După ce a încercat să salveze povestea de dragoste interzisă dintre doi elevi și a aflat că unul dintre ei se iubește cu mama altui elev, Profu` se va confrunta astăzi cu o nouă situație limită: gestionarea unui adolescent cu foarte mulți bani pentru care școala este doar un loc unde să vină și de unde să plece. 

În această seară, Profu` își testează elevii cu o teză neanunțată. Vestea creează agitație în clasă: „Nimic pe mese, nimic sub mese. Pixu-n mână, mâna pe pix. Și dacă simțiți nevoia să copiați, amintiți-vă că în felul ăsta riscați să deveniți Prim-ministru și o să râdă o țară întreagă de voi”, le va spune Mișu adolescenților înainte de a le testa cunoștințele.

Intenția lui va scoate la iveală faptul că unul dintre elevi, Horia Calistrat, un băiat de bani gata, își plătește colegii pentru a-l ajuta la școală.



Cum va ajunge Horia să ia 10 în teză deși nu știe nimic, dar și cum îl va prinde Profu` cu minciuna, vedem astăzi, de la 21:30, la PRO TV. 

Săptămâna aceasta, unul dintre elevii lui Mișu are probleme din cauza unei datorii pe care nu a plătit-o la timp. Cel care vine peste el la școală și vrea să recupereze banii este chiar Tibor, personajul pe care românii îl cunosc din serialul VLAD. ”Cum facem? Nu prea te văd bine”, îi va spune Tibi elevului lui Mișu.

Cum va evolua povestea de dragoste și ură dintre Mișu și Ana, dar și cum va ajunge Profu` să-și ia bătaie de la Tibi, vedem azi, după Las Fierbinți, la PRO TV.

 

Profu` - Șase, vine profu`!

Vezi și 
Riscați să deveniți Prim-ministru și o să râdă o țară întreagă de voi

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni