• Emisiuni
  • PROFU’
  • Profu`, mesaj important pentru unul dintre elevii săi: „Când ți se distrug visurile se numește cumva: maturizare!”

Profu`, mesaj important pentru unul dintre elevii săi: „Când ți se distrug visurile se numește cumva: maturizare!”

Profu`, mesaj important pentru unul dintre elevii săi: „Când ți se distrug visurile se numește cumva: maturizare!”

Anii de liceu vin cu un bagaj educațional important, dar și cu unul... emoțional. Elevii sunt la vârsta la care se îndreaptă cu pași repezi spre maturitate, deciziile lor cântăresc mai mult, iar faptele sunt răsplătite pe măsură. Nu este simplu să fii în centrul unei găști rebele și să încerc să-i îndrumi pe adolescenți, însă fără să-i îndepărtezi. 

Profu` a reușit mereu să o scoată la capăt. Joi, de la 21:30, se va confrunta cu o nouă poveste delicată: „Ai înnebunit?! Cu asta nu rezolvi nicio problemă. Nu poți să te prefaci că totul e bine! Când ți se distrug visurile se numește cumva: maturizare! Pierzi visuri, apar altele. Când o să ți se împlinească un vis o să fii foarte fericită. Nu există pilule magice în viață, există doar viață”, îi va spune Mișu Simonei, o nouă elevă din clasa lui.

Dar Profu` nu are probleme doar la școală. A venit momentul ca și el să se întâlnească cu trecutul său. Va participa la o reuniune unde va sta față în față cu profesorul care i-a schimbat lui viața, din păcate, nu în bine: „atunci mi-am pierdut direcția”. Și cum totul se întâmplă când nu te aștepți, Mișu va avea parte și de o declarație din partea Anei: „De ce mă ignori, că tu mă iubești! Tu ești Mișu al meu!”


Episodul doi în va avea ca invitați speciali pe Andi Moisescu, care va interpreta rolul unui coleg din liceu, și pe Stela Enache, care va cânta celebra melodie: „Ani de liceu” – joi, de la 21:30.

Profu` - Șase, se întoarce Profu`! O comedie educată.



FOTO: PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni