• Emisiuni
  • PROFU’
  • Juno lansează piesa de pe genericul serialului PROFU’ de la PRO TV

Juno lansează piesa de pe genericul serialului PROFU’ de la PRO TV

Juno lansează piesa de pe genericul serialului PROFU’ de la PRO TV

JUNO lansează piesa “Profu’”, de pe coloana sonoră a serialului cu același nume de la PRO TV, difuzat în fiecare seară de marți, de la 21.30, în care artistul HaHaHa Production îl și interpretează pe personajul Nuni. 

“Este o inspirație pentru mine acest serial, așa cum sunt toate experiențele intense pe care le trăiesc în ultimul timp și pe care încerc să le manifest prin muzica pe care o compun. Este o revelație pentru mine felul în care mă simt când joc, mai ales că nu mai făcusem niciodată asta până acum, este o bucurie mare munca zilnică alături de echipa serialului și o mare recunoștință că am ocazia să trăiesc această perioadă foarte cool și potrivită pentru mine și viitorul meu profesional.”, mărturisește artistul HaHaHa Production.

 “JUNO a fost o mare surpriză pentru mine. Am făcut un casting uriaș cu tineri pentru rolurile elevilor. Bănuiam că o să am ceva de lucru cu el, dar am lucrat foarte puțin, este foarte bun actor. E talentat, muncitor și extrem de receptiv”, declara Iura Luncașu, regizorul serialului “Profu’” de la Pro Tv. 

Co-producție Cat Music și HaHaHa Production, piesa “Profu’” are muzica semnată de Vladimir Coman Popescu, Alexandru Stancu (JUNO) și Șerban Cazan, iar versurile, de Vladimir Coman Popescu și Alexandru Stancu (JUNO).   

JUNO este artist si compozitor HaHaHa Production din 2016. A colaborat cu Smiley pentru piesa “RARA”, iar în noiembrie 2017 și-a lansat alaturi de Feli primul single – „Averile”. În 2018 a lansat piesele “Praf” și “Ego” și s-a remarcat și prin colaborarile cu Kalle și Tequilla pentru piesa “Jack și Rom”, cu Jean Gavril pentru single-ul “Fata, bea cu mine”, cu Nicole Cherry pentru “Grenada” și cu Shift pentru “Dumbada”. Anul 2019 a adus un nou succes muzical pentru JUNO, care se aude peste tot cu piesa “Cautp-mp”, în colaborare cu artista și iubita sa, JO. JUNO pregătește pentru toamna 2019 lansarea primului său EP cu 6 piese rap compuse de el și inspirate din lecțiile de viață pe care le trăiește zi de zi. 

Mai multe despre JUNO se pot gasi pe: 

https://www.facebook.com/YOUCANCALLMEJUNO/

https://www.instagram.com/youcancallmejunonow/


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni