• Emisiuni
  • PROFU’
  • JUNO: "În sezonul 2 din Profu', o sa îl vedeți pe Nuni în altfel de stări, e un pic vulnerabil, am avut o scenă de plâns" 

JUNO: "În sezonul 2 din Profu', o sa îl vedeți pe Nuni în altfel de stări, e un pic vulnerabil, am avut o scenă de plâns" 

JUNO: "În sezonul 2 din Profu', o sa îl vedeți pe Nuni în altfel de stări, e un pic vulnerabil, am avut o scenă de plâns" 

Alex Stanciu, JUNO pe numele de scenă, e la prima sa experiență ca actor, fără studii în domeniu, dar, după cum îl prezintă Andi Vasluianu, e “talent pur.”

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru PRO TV PLUS, el însuși spune că:
 
"Nu am mai jucat înainte, dar am avut feedback marfă de la oameni avizați. (...) Serialul m-a încărcat cu energie pozitivă și a venit la momentul potrivit."



Despre sezonul al doilea din PROFU’, JUNO spune că 
 
“Mi-a zis Andi Vasluianu că a văzut primele episoade și sezonul al doilea e de cinci ori mai tare ca primul sezon. Și am încredere în el! (…) Personajul meu va trece prin multe. Creștem, de la an la an suntem mai mari, dar tot tâmpenii facem. (…)O sa îl vedeți pe Nuni în altfel de stări, e un pic vulnerabil, am avut o scenă de plâns."
 
Despre tot ce ne rezervă sezonul al doilea, “unul de cinci ori mai tare decât primul”, dar și despre planurile lui JUNO, aflați în interviul de mai jos:




 Juno a declarat încă de la începuturile Profu’ că rolul său în serial îl face să își amintească de anii săi de școală, în care “un profesor de istorie s-a luat de mine că eram tuns zero în părți. Și s-a luat de mine că aveam un tricou larg cu un ancoeur super mare și mi-a zis că îmi iau straie femeiești.”

FOTO: PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni