• Emisiuni
  • PROFU’
  • Jo, despre personajul său nou din Profu': "Nu se poate spune că e o fată rea, dar se duce într-acolo"

Jo, despre personajul său nou din Profu': "Nu se poate spune că e o fată rea, dar se duce într-acolo"

Jo, despre personajul său nou din Profu': "Nu se poate spune că e o fată rea, dar se duce într-acolo"

Din distribuția sezonului 2 din Profu’ va face parte și artista Jo, care o va interpreta pe Rebecca – un personaj complex care va surprinde cu alegerile pe care le va face.  

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV PLUS, Jo spune despre Profu’ că “sezonul 2 este foarte tare, știu de pe platourile de filmare. (...) Personajul meu face parte din gașca cool de fete, nu este neapărat o bad girl, dar se poate duce într-acolo, dar, la fel ca și în viața de zi cu zi este foate sensibilă. La fel ca și mine.”
 
Despre experien’a Profu’, Jo mai spune că : “eu de multe ori mă las copleșită de emoții, eu nu am foate multă încredere în mine, chiar dacă nu se vede, dar până la urmă cred că am făcut o treabă bună.”



 

Despre cea mai amuzantă scenă, dar și despre cea mai complicată, despre tot ce a trăit și a simțit pe platouri și despre promisiunea pe care le-o face Jo telespectatorilor Profu’, vedeți în interviul de mai sus.
 
Sezonul 2 din Profu` revine la PRO TV pe 11 februarie, de la 21:30, cu o mulțime de surprize, situații limită, umor și o poveste de dragoste cu peripeții.

FOTO: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni