Iacob Paștina, sau "Renato", e unul dintre băieții "cool" din Profu'


	Iacob Paștina, sau "Renato", e unul dintre băieții "cool" din Profu'
Data: 09 Septembrie 2019
“Renato”, unul dintre băieții cool din Profu’ e interpretat de un tânăr care vine dintr-o familie cu istorie în cinematografie.
Mai precis, e fiul regizorului Ovidiu Bose Paștina și fratele actorului Iosif Paștina, care a jucat în cea mai recentă ecranizare "Moromeții" rolul lui Niculae. La rândul său e regizor, cu studii la Universitatea de Artă din Londra, secția Film și cinematografie. 
 
Din prima zi de liceu, Iacob își amintește o senzație de “frică plăcută”și, mai în glumă, mai în serios, spune că a urât matematica 11 ani și în ultimul an de școală a început să o iubească. Regretă că s-a terminat prea repede liceul, dar consideră cu Profu’ ideal e….Andi Vasluianu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iacob Paștina (@iacobpastina) pe

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, se întoarce la catedră după o perioadă de absență. În timp ce toți ceilalți profesori și-au pierdut speranța că cineva ar putea îmbunătăți performanța elevilor dintr-o anumită clasă cu probleme, Mișu acceptă provocarea și, prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 
 

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO