• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Ecaterina Ţugulea si Doru Cătănescu, invitati pentru prima data la "Weekend cu Monica Dascalu"

Ecaterina Ţugulea si Doru Cătănescu, invitati pentru prima data la "Weekend cu Monica Dascalu"

Ecaterina Ţugulea si Doru Cătănescu, invitati pentru prima data la "Weekend cu Monica Dascalu"

Daca este Las Fierbinti …este comedie in platoul “Weekend cu Monica Dascalu”, sambata de la ora 17:30, la ProTv International.

Monica ii va avea invitati pentru prima data pe Ecaterina Ţugulea si Doru Cătănescu, pe care romanii din afara tarii i-au cunoscut prin prisma personajelor pe care le intruchipeaza in serialul “Las Fierbinti”. Ei vor avea multe de povestit atit despre roluri si despre atmosfera pe platouri, cat si despre ei insisi.


Doru ii marturiseste Monicai faptul ca in copilarie el isi dorea sa devina gunoier dar si ca a jucat la Paris, in limba franceza si chiar daca a avut aceasta sansa, el nu a vrut sa ramana acolo pentru ca: 

Sistemul este foarte dur. Esti in el, ca actor, atat timp cat ai de lucru. Altfel, ajungi sa vezi si cealalta parte a mirajului si mi-a fost teama sa raman la Paris”, spune Doru.

Ecaterina vorbeste de asemenea despre astfel de momente care iti schimba viata, in cazul ei, a fost la 17 ani cand a venit in Bucuresti. Nici ea nu crede ca ar pleca din tara sa se stabileasca in alta parte, dar amandoi au cazut de acord cu faptul ca vor sa viziteze cat mai multe locuri in vacante. 

 

Doru Catanescu povesteste ca “am doua locuri preferate, unul in care am fost - Bruges – orasul de care m-am indragostit desi am stat doar 3 zile si China unde nu am ajuns inca, dar imi doresc”. Ecaterina a fost insa mai impresionata de Grecia “ de Lefkada mai exact. Nici eu nu am stat mult, doar 4 zile dar a fost atat de frumos… mi-au placut pescarii care plecau dimineata in larg, linistea de acolo, apa atat de limpede”, si-a amintit actrita cu mare placere.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni