Daria Pentelie e considerată cea mai frumoasă elevă din școala Profului! Cunoaște-o mai bine!


	Daria Pentelie e considerată cea mai frumoasă elevă din școala Profului! Cunoaște-o mai bine!
Data: 10 Septembrie 2019
Daria joacă în serial rolul Paulei, considerată cea mai “cool” și frumoasă fată din liceu. Pe culoarele școlii, adolescenta nu își ascunde încrederea totală în ea însăși și nici nu este împotriva bullying-ului. 
 
Daria e diferită de Paula din multe puncte de vedere, dar o interpretează magistral. Cu un bunic care a vrut în adolescență să dea la Teatru și un tată care a jucat în trupa Podul, tânăra în vârstă de 20 de ani a visat de mica să devină actriță. Încă din clasa a VII-a a urmat cursuri de actorie, ca să-și regleze dicția, iar mai apoi, în liceu, s-a înscris într-o trupă de teatru. 
 
Cu fiecare rol pe care l-a avut spune că a devenit mai dezinhibată, mai sigură pe ea și a ajuns să se cunoască mai bine. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

am spart magazinele grecești

O postare distribuită de Daria Pentelie (@dariapentelie) pe

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, se întoarce la catedră după o perioadă de absență. În timp ce toți ceilalți profesori și-au pierdut speranța că cineva ar putea îmbunătăți performanța elevilor dintr-o anumită clasă cu probleme, Mișu acceptă provocarea și, prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adu-mi un trandafir roșu, să-l pun în păr ????

O postare distribuită de Daria Pentelie (@dariapentelie) pe


SURSA FOTO: INSTAGRAM

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO