Dan Hurduc e Bogdan din Profu' și are, la doar 17 ani, un palmares impresionant


	Dan Hurduc e Bogdan din Profu' și are, la doar 17 ani, un palmares impresionant
Data: 01 Octombrie 2019
Dan Hurduc, cel care îi dă viață lui Bogdan din Profu’, e un tânăr cu atitudine, cu dreduri cool, cu personalitate și cu mult talent.

Are doar 17 ani și e elev la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din București, dar are deja un palmares impresionant în actorie. Asta deși nu a urmat cursuri în domeniu și a fost condus în special de talent. A debutat încă din 2012 în pelicula “Domestic”, după care a jucat în serialul “În Derivă” și în producțiile "Umbre" (2014), "Vara s-a sfârsitȚ (2016) și "Aniversarea" (2017). Mai mult, cu reflectoarele s-a întâlnit la 3 ani și jumătate, când a făcut prima reclamă pentru un magazin de accesorii. 


 

Se consideră o fire sociabilă și crede că aceasta e cheia succesului. Îi place actoria, dar e și mai pasionat de muzică și visează ca mai departe să dea la Conservator, în Olanda. Deocamdată are o trupă rock, Orphic și iubește chitara. 
Are un rol special in Profu’: îi dă viață lui Bogdan, elevul care se trezește că de mama lui e îndrăgostit chiar unul dintre colegii săi de clasă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dan Hurduc (@dan_hurduc.syl81) pe

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu) e profesor de fizică, chimie și sport și diriginte la o clasă considerată “problemă.” Prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Pe PRO TV PLUS puteți vedea un interviu cu elevii din Profu':

FOTO: PROFU/INSTAGRAM

FULLSCREEN
Dan Hurduc
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies