• Emisiuni
  • PROFU’
  • Cosmin Adrian Gheorghe e Mirel în Profu’: “În prima zi de liceu, era să îmi iau bătaie

Cosmin Adrian Gheorghe e Mirel în Profu’: “În prima zi de liceu, era să îmi iau bătaie

Cosmin Adrian Gheorghe e Mirel <span lang="RO">în Profu</span>’: “<span lang="RO">În prima zi de liceu, era să îmi iau bătaie</span>”

Mirel, căruia îi dă viață Cosmin Adrian Gheorghe, e unul dintre elevii simpatici din Profu’,  un tânăr cu multă carismă, dar și cu o poveste interesantă de viață.  

Născut pe 11 aprilie 2002, Cosmin Adrian Gheorghe a ajuns de curând la majorat, dar are deja experiență în actorie. A mai jucat în “Vlad” și în “Cea mai bună idee”, iar în Profu’ promite ca, alături de toți cei din distribuție, să creeze o lume plină de tinerețe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cosmin Adrian Gheorghe (@gheorghe_cosmin_adrian) pe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cosmin Adrian Gheorghe (@gheorghe_cosmin_adrian) pe

Legat de amintirile pe care le are de la liceu, Cosmin Adrian Gheorghe povestește că “în prima zi de liceu era să mă bat cu unul mai mare pentru că m-am dat la prietena lui.” În plus, spune că nu i-a plăcut niciodată matematica și că în această perioadă a vieții “sunt multe lucruri distractive, dacă priviți dintr-o parte mai colorată.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clasa de lei ???? #protv #profu #romania #soon #crew

O postare distribuită de Cosmin Adrian Gheorghe (@gheorghe_cosmin_adrian) pe

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Rebel și carismatic, Mișu e gata oricând să iasă din situații limită și își va scoate la înaintare armele atât în fața tinerilor pe care trebuie să-i strunească, cât și în fața Anei Casian, un profesor nou care apare în corpul profesoral. Venirea Anei va fi elementul care-i va bulversa total existența, între cei doi conturându-se o relație de dragoste și ură.

PROFU' VINE LA PRO TV CU SEZONUL 2 PE 11 IANUARIE:



FOTO: PROFU'/INSTAGRAM COSMIN ADRIAN GHEORGHE

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni