• Emisiuni
  • PROFU’
  • Ce i-a făcut un an de căsnicie lui Cosmin Natanticu: „Ajut la curățenie, duc gunoiul, spăl vase”

Ce i-a făcut un an de căsnicie lui Cosmin Natanticu: „Ajut la curățenie, duc gunoiul, spăl vase”

Ce i-a făcut un an de căsnicie lui Cosmin Natanticu: „Ajut la curățenie, duc gunoiul, spăl vase”

Vine un moment în viața fiecărui bărbat când poate susține cu mâna pe inimă că a găsit fericirea. Cosmin Natanticu este unul dintre acești bărbați, care tocmai a trecut cu bine peste primul an de căsnicie.

De fapt, pe 9 septembrie se face anul de la nunta de vis pe care actorul Cosmin Natanticu și cântăreața Eliza Georgescu au avut-o la Pădurile Regale din Corbeanca. Natanticu, pe care îl puteți vedea în serialul Profu’ – în fiecare marți, ora 21.30, începând cu 10 septembrie – dezvăluie într-un interviu pentru PRO TV ce înseamnă pentru el acest rol, dar și ce s-a schimbat în el la un an după ce a renunțat la burlăcie.

Cum a fost primul an de căsătorie? Cum a trecut pentru tine?

„A trecut un an?! Hmm, nici nu am simțit, parcă prea repede.”

Ce s-a schimbat, ce a rămas la fel?

„Nu simt că s-a schimbat ceva. Aaaa, ba da: am scăpat de întrebarea: Când te însori?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgescu Eliza (@eliza_georgescu) on


Câte dintre sfaturile primite de la prieteni înainte de nuntă ai pus în practică? Au fost bune la ceva?

„Nu pot să zic că am primit sfaturi, dar pot să spun că mulți mi-au zis: O să vezi tu!” 

Care sunt lucrurile care vă place să le faceți împreună, tu și Eliza? E și curățenia în casă printre ele? 

„Suntem amândoi destul de ocupați, iar atunci când suntem împreună încercăm să recuperăm. Ne uităm la filme sau seriale, ne place să călătorim, vorbim despre foarte multe lucruri, planuri. Și da, ajut la curățenie, mai ales după ce m-am întors din Fermă. Duc gunoiul sau spăl vase atunci când ea gătește.” 

Știm că prima dată când ai cerut-o de soție pe Eliza ea a zis NU. Cum au stat lucrurile? 

„Mi-am făcut și o poveste la stand-up despre cererea în căsătorie, și am mai spus-o în câteva emisiuni sau ocazii, cum am cerut-o și de ce m-a refuzat în primă fază. Am cerut-o în Grecia, într-o vacanță pe care am plănuit-o singur vrând să-i fac o surpriză. Cireașa de pe tort ar fi fost să o cer în această vacanță. Pe scurt, am vrut să fiu original în cerere și să nu fie nimic previzibil, astfel încât am vrut să o enervez 2-3 zile la rând, să o aduc în pragul maxim de enervare și când aproape ar fi cedat, eu aș fi urmat să o cer. Doar că ea n-a reacționat cum am crezut eu și în loc de marele DA!, a fost un pumn și un mare NU! Încet-încet s-a calmat și a realizat ce s-a întâmplat și a acceptat.” 

Tu clar ai umor. Soția ta te face să râzi? Le are cu glumele?

„Este foarte haioasă doar că eu râd foarte greu (mai mult la glumele mele) și de multe ori mă abțin să râd. Îmi place să o necăjesc cu asta.” 

Nașul Bobonete e mare amator de pescuit. Petreci timp cu el pe baltă? 

„Știu că nașul e mare amator de pescuit însă eu nu sunt, mă plictisesc pe baltă pentru că, practic, nu faci nimic în viziunea mea. Stai degeaba cu un băț în baltă, poate prinde, poate nu. Și dacă prinzi, oricum îl arunci înapoi. Nu, n-am fost pe baltă cu el, deși m-a invitat de mai multe ori.” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmin Natanticu (@natanticu_cosmin) on


Chiar... cum e Mihai Bobonete ca naș? 

„Bobo nu e naș în sensul acela. E un prieten bun și treaba asta cu nașul și finul ne-a apropiat și mai mult. Îmi dă tot felul de sfaturi utile despre viață, căsnicie sau despre profesie, și pe această cale vreau să-i mulțumesc și apreciez. (I-am mulțumit de fiecare dată, dar așa am văzut că dă bine să mulțumești și în public).” 

Acum joci în Profu’, serialul care vine la PRO TV în toamnă. Cum e serialul ăsta pentru tine? Dar rolul?

„Sunt foarte încântat că joc în acest serial, mai ales că rolul este total diferit de ce am jucat până acum. Mugur este profesorul pe care-l interpretez și este un profesor de matematică. Rolul e contre-emploi, în ideea în care eu am jucat doar rol de băiat bun. Băiat bun și prost. Mugur e un băiat rău, dar tot prost. Nu dezvălui mai multe ca să vă surprind, așa că uitați-vă din 10 septembrie, de la ora 21.30, la Profu’.”

Cum erai la școală? Erai bun la învățătură? 

„În generală am fost un elev bun spre foarte bun la învățătură, însă la liceu am fost un elev la polul opus. În clasa a X-a, de exemplu, am rămas corigent pe vară la limba rusă și nu am învățat nimic pentru corigență, așa că doamna profesoară m-a lăsat repetent. Bine, și despre asta mi-am făcut un moment de stand-up.” 

Crezi că ai ajuns omul care ești azi fiindcă ai învățat la școală? 

„Am ajuns omul care sunt pentru că, în primul rând, am fost la școală. Am mai tras eu de ea, ea de mine, și aici mă refer la perioada liceului. Am învățat doar la materiile care m-au atras sau mi-au plăcut, iar la celelalte cât a trebuit. (Nu sunt neaparat un exemplu de urmat). Nu știu dacă și cât m-a ajutat școala, dar pot să spun că fără școală nu prea ai șanse să devii cineva sau să faci ceva în viață.” 

Sunt mulți actori tineri în distribuție la Profu’. De ce ar trebui să se uite tinerii din România la acest serial?

„Eu cred că Profu’ o să fie un serial de succes, are toate ingredientele să fie așa. Telespectatorii să se uite la serial să vadă actori foarte, foarte buni. Unii sunt deja superconductori, iar alții vin de pe băncile facultății și sunt tinere speranțe cu foarte mult talent. Și să se uite pentru că joacă Natanticu.”

Intră în comunitatea noastră de pe Facebook și Instagram ca să afli tot ce e nou despre personajele tale preferate!

Șase, vine Profu'!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni