Cine e Azaleea Necula, simpatica din Profu', aleasă din sute de candidate la rolul Taniei


	Cine e Azaleea Necula, simpatica din Profu', aleasă din sute de candidate la rolul Taniei
AZALEEA NECULA
Data: 09 Septembrie 2019
Are 21 de ani și visează de la 5 ani să devină actriță.
 

Rolul Taniei din Profu’ l-a primit cu lacrimi de bucurie în ochi, pentru că nu se aștepta să fie aleasă dintre atâtea tinere doritoare să joace în serial. La actorie visează însă din copilărie, de aceea a și urmat Liceul de Artă Dinu Lipatti și a mers mai departe la UNATC. Acum se pregătește de licența ca actriță și înceacă să se împartă între fillmări și școală. 

Tania, eleva jucată de Azaleea, e îndrăgostită până peste cap de un personaj cheie al serialului. La rândul ei, actrița mărturisește că și în viața reală, în liceu: “m-am îndrăgostit de nivelul 500, dar îmi trecea. Mă îndrăgosteam în fiecare zi.”

Azaleea are pe Instagram peste 27 de mii de urmăritori. În plus, e și vlogger, cu un canal de youtube unde le arată fanilor experiențe pe care le are în special din călătorii. Se consideră o persoană timidă, deși cei din jur nu cred asta, iubește să citească și..să mănânce profiterol. 


 

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, se întoarce la catedră după o perioadă de absență. Prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 

FOTO:PROFU'/FACEBOOK

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO