• Emisiuni
  • PROFU’
  • Andra Meda Topîrceanu este victima bullying-ului în clasa Profului și strănepoata poetului Topîrceanu! Află despre ea

Andra Meda Topîrceanu este victima bullying-ului în clasa Profului și strănepoata poetului Topîrceanu! Află despre ea

Andra Meda Topîrceanu este victima bullying-ului în clasa Profului și strănepoata poetului Topîrceanu! Află despre ea

Lili, personajul interpretat de Andra Meda este una dintre cele mai inteligente eleve din clasa Profului și este victima "bullyng-ului" practicat in școală.  

Spre deosebire de eleva căreia îi dă viață, Andra Meda a declarat la Măruță că se înțelege de minune cu toți colegii: “Este foarte fain! Toți colegii sunt minunați, este o atmosferă happy tot timpul.” Mai mult, prin râsul molipsitor și prin energia de care dă dovadă, actrița îi cucerește mereu pe cei din jur. Cum a făcut și în interviul dat La Măruță.

Deși este strănepoata celebrului poet român George Topîrceanu, pe linie maternă, acest nume nu a ajutat-o în carieră, după cum a afirmat chiar ea pentru Libertatea:

"Port numele de Topîrceanu după mama și de pe ramura ei sunt stră-strănepoata lui George Topîrceanu. Spre suprinderea tuturor, numele nu m-a ajutat cu nimic. Tot ce m-a ajutat în carieră au fost tonele de talent pe care le dețin, nopțile de studiu și kilogramele în plus."


Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, prin metodele sale neconvenţionale de a preda, va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Rebel și carismatic, Mișu e gata oricând să iasă din situații limită și își va scoate la înaintare armele atât în fața tinerilor pe care trebuie să-i strunească, cât și în fața Anei Casian, un profesor nou care apare în corpul profesoral. Venirea Anei va fi elementul care-i va bulversa total existența, între cei doi conturându-se o relație de dragoste și ură.

SEZONUL 2 DIN PROFU ÎNCEPE LA PRO TV PE 11 FEBRUARIE



FOTO: INSTAGRAM MEDA TOPÎRCEANU

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni