• Emisiuni
  • PROFU’
  • Andi Vasluianu, despre scena de beție a Profei: „Eu beau dacă am de băut în rol, bei cât să o simți"

Andi Vasluianu, despre scena de beție a Profei: „Eu beau dacă am de băut în rol, bei cât să o simți"

Andi Vasluianu, despre scena de beție a Profei: „Eu beau dacă am de băut în rol, bei cât să o simți"

Sezonul 2 din Profu’ a început în forță și ne prezintă protagoniștii – Profu’ și Profa’ în ipostaze mai vulnerabile ca niciodată. Dar și mai haioase ca oricând.

În al doilea episod, unul din momentele cheie este când Profa, interpretată de Aida Economu, se urcă pe o scenă în stare de ebrietate și, într-un mod foarte haios, cântă, dar își declară indirect și dragostea pentru Mișu.
 
Într-un interviu exclusiv acordat PRO TV PLUS, Andi Vasluianu și Aida povestesc cum gestionează ei scenele de beție de tipul celei din serial:
 
Aida Economu: “Secvența asta credeam că nu e originală. (...) Am o problemă cu jucatul beției, mi se pare greu să o nimerești și să pară credibil, a fost o seară grea, dar noi era relaxați și a ieșit OK până la urmă.”

Andi Vasluianu: „Eu beau dacă am de băut în rol, nu bei ca nebunul, bei cât să o simți. Absolut. E ceva în ochi care nu se poate juca.”


 

Replica Aidei, alias Profa, este memorabilă: “Dacă știam, beau și eu.”
Despre piesa cântată de Profa’, despre cât de greu s-a filmat scena și ce a făcut-o complicată, dar și despre cât de amuzant a fost pe platouri, Andi Vasluianu, Aida Economu și Letiția Roșculeț, regizorul Profu’, povestesc în interviul de mai sus.

FOTO: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni