• PRO TV
  • Amalia Năstase și Cosmin Natanticu au câștigat Pe Bune?! Quiz show-ul a fost lider de audiență

Amalia Năstase și Cosmin Natanticu au câștigat Pe Bune?! Quiz show-ul a fost lider de audiență

Amalia Năstase și Cosmin Natanticu au câștigat Pe Bune?! Quiz show-ul a fost lider de audiență

Aseară, comedia a fost la un alt nivel în platoul Pe Bune?!. Mihai Bobonete, cei doi căpitani și invitații lor au reușit să ne ofere o oră de terapie prin râs, iar umorul a ajuns în casele telespectatorilor.

Quiz show-ul Pe Bune?! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 6.5 puncte de rating și 23.3% share, în rândul publicului format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 2.9 puncte de rating și 10.3% share. 

Amalia Enache și Amalia Năstase ne-au spus cât de important este să avem zâmbetul pe buze, chiar și în această perioadă dificilă prin care trecem. 

"E important în aceste vremuri să glumim cât mai mult, să râdem, să găsim motive de detensionare. O spune chiar Organizația Mondială a Sănătății, în recomandările pentru noi pe timp de pandemie, pentru a ne păstra sănătatea mintală. Mă bucur mult că am fost la Pe bune?!, unde întrebările au fost despre niște situații, fapte cu totul neașteptate, bizare, ieșite din comun, ce par chiar absurde. Când totul în jurul nostru e ieșit din normal, măcar să râdem puțin despre ce e amuzant.", spune Amalia Enache.

“Într-o perioadă grea ca aceasta, unul dintre puținele surse de deconectare este umorul, umorul care ne-a însoțit ca popor de-a lungul celor mai negre perioade. Aseară, am râs puțin, să ne treacă timpul mai ușor. Am aflat lucruri trăsnite și tot ce pot să vă spun este că de acum înainte știu cum sunt tratate văcuțele din grajdul imperial al Reginei Angliei, pe care le și invidiez în aceste zile”, spune Amalia Năstase.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni