• PRO TV
  • Aida Economu, din serialul Profu’, e îndrăgostită. Iată ce a dat-o de gol!

Aida Economu, din serialul Profu’, e îndrăgostită. Iată ce a dat-o de gol!

Aida Economu, din serialul Profu’, e îndrăgostită. Iată ce a dat-o de gol!

Aida Economu, care e doamna profesoară Ana Casian în serialul Profu’ de la PRO TV, a fost „săgetată” de Cupidon. 

Actrița care îi dă viață Anei Casian în serialul Profu’ e, poate, cea mai discretă persoană pe care ai văzut-o la televizor. Aida Economu (33 de ani) nu lasă în social media niciun indiciu legat de viața ei personală, dar asta nu înseamnă că nu are un iubit.

Deși nu-l vei cunoaște probabil niciodată, bărbatul pentru care actrița are fluturi în stomac există cu adevărat. Știm asta cu o precizie de 90%, după ce actrița s-a dat de gol pe Instagram.

Aida Economu, care și-a schimbat recent look-ul, a distribuit pe rețeaua socială o fotografie cu noua ei înfățișare. Poza a fost însoțită de un mesaj adresat, cel mai probabil, bărbatului misterios din viața ei.

„Discuția cu tine despre cinema-ul franțuzesc mi-a făcut poftă de piersici și de Apollinaire. Aș trage line, aș trage linie după linie până aș purta o mariniera și aș fi în stare să scriu cu mâna stângă. Ți-aș desena mai bine stângăciile cu stânga. Și te-aș face să râzi cu dreapta... de iubit, te-aș iubi cu amândouă. Îmi cumperi, s’il te plaît, un kil de piersici?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema ParaDisco (@aida.economu) on

Aida Economu: „Aș fi fost un eșec total”

Deși în Profu’ joacă rolul unei profesoare de Limba română, Aida Economu mărturisește că n-ar fi putut fi niciodată profesor în viața de zi cu zi.

„Nu am nicio calitate care să mă califice drept un bun pedagog. Am o răbdare educată, nu nativă, și sunt colerică, am fitilul foarte scurt. Ar (aș) fi fost un eșec total”, a dezvăluit actrița într-un interviu pentru PROTV.RO.

Aida Economu a pozat nud pentru fotograful Alex Gâlmeanu, însă consideră că imaginile nu au nimic vulgar sau sexy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Galmeanu (@alexgalmeanu) on

„Nu ne-am făcut niciodată un plan detaliat pentru seriile de fotografii pe care le-am făcut împreună. S-au întâmplat. Și sunt departe de a se dori sexy”, a mai spus actrița.

Vezi și VIDEO: Aida Economu, despre perioada liceului

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni