• PRO TV
  • Aida Economu, actrița din serialul Profu', despre perioada liceului. Ce materii îi displăceau 

Aida Economu, actrița din serialul Profu', despre perioada liceului. Ce materii îi displăceau 

Aida Economu, actrița din serialul Profu', despre perioada liceului. Ce materii îi displăceau 

Aida Economu, pe care o veți putea vedea începând de marți, 10 septembrie, de la ora 21:30 în serialul Profu, ce va fi difuzat la Pro TV, ne-a dezvăluit ce a însemnat perioada liceului pentru ea.

Actrița ne-a vorbit despre cele mai frumoase momente pe care le-a trăit, despre materiile care nu îi plăceau sau cum ar trebui să arate profesorul ideal.

Potrivit acesteia, materiile care aparțineau profilului real, îi displăceau: "Tot ce era pe partea de real: matematică, fizică, chimie, economie, mă rugam să trec".

În cazul profesorului ideal, Aida a declarat: Profesorul ideal e cel care te înțelege când nu-ți place o materie și înțelege că nu o să ai niciodată treabă în viață cu domeniul respectiv și te lasă în pace". 



În serialul Profu, Aida va interpreta personajul unei tinere profesoare de limba română, Ana Casian. Deși are un partener de viață, aceasta devine atrasă de Mișu ( Andi Vasluianu) datorită carismei și a devotamentului acestuia față de elevii săi.

Aida Economu a mai jucat roluri în producții ca "Eu când vreau să fluier, fluier", "București NonStop", "Minte-mă frumos în Centru Vechi", "Umbre", dar și din serialul "Triplusec".

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, se întoarce la catedră după o perioadă de absență. Prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni