• Emisiuni
  • PROFU’
  • Te îndrăgostești și tu pe loc: vezi momentele speciale dintre Profu' șI Profa'

Te îndrăgostești și tu pe loc: vezi momentele speciale dintre Profu' șI Profa'

Te îndrăgostești și tu pe loc: vezi momentele speciale dintre Profu' șI Profa'

Dacă la fizică, chimie și sport e as, când vine vorba de Ana Casian, profesoara de Limba Română din liceul Emil Gîrleanu, Mișu e....AȘ!

Dar și când cei doi...au chimie, primesc nota 10. Pe PRO TV PLUS puteți vedea cele mai simpatice, frumoase, romantice și romanțate momente dintre Profu’ Și Profa’. Cum are fi, se strigă catalogul la materia...iubirii. 








Săptămâna trecută au început filmările pentru un nou sezon din serialul Profu’. Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu și ceilalți actori au revenit pe platourile de filmare. Rămâne de văzut dacă și Profu’ și Profa’ trec clasa când vine vorba de dragoste, pentru că la finalul primului sezon ne-au lăsat în suspans.



 

Despre filmări, dar și despre relația dintre personajele principale, Aida Economu, adică Profa’, declară:
 
 ”Am început filmările, da, dar noi am început treaba cu săptămâni bune înainte, cu lecturi, probe de costume și teste de cameră. Pentru mine, anunțarea sezonul 2 a fost cea mai bună veste cu care puteam să închei anul și începerea filmărilor cel mai frumos fel de a-mi începe noul an. Se pare că Mișu și Ana au trecut clasa, poate iau și un premiu sau se califică la vreo olimpiadă în sezonul 2. Dacă nu, poate măcar se cuplează. Vedem!”

FOTO: PRO TV PROFU'

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni