Profu` află că s-ar putea să aibă un fiu gay

Profu` află că s-ar putea să aibă un fiu gay

Astăzi, de la ora 21:30, Profu` se trezește într-o situație care ar putea să-i schimbe viața pentru totdeauna. O poveste veche de 17 ani îl bântuie pe Mișu în episodul de astăzi, atunci când în viața lui revine o femeie cu care a avut o aventură. 

Pe treptele liceului, Profu` se reîntâlnește cu Silvia, despre care nu mai știe nimic și care și-a transferat fiul la liceul la care acesta predă. La prima întâlnire cu el, Ana are senzația că noul elev are foarte mult din comportamentul lui Mișu. ”Cred că ți-a scăpat ceva mult mai important cu ceva timp în urmă: a folosi sau a nu ai folosi prezervativul?”, îi va spune profa după prima oră cu Ovidiu, noul elev despre care crede că este fiul lui Mișu. Bănuiala Anei va prinde contur și în mintea profului, care va încerca să afle dacă este tată chiar de la femeia alături de care a trăit aventura: ”Vreau să facem testul ADN!”, îi va spune Profu` în această seară de la ora 21:30.




După o altercație la sport, Ovidiu devine agresiv cu un coleg pentru că acesta l-a atins, iar din reacția lui, Mișu înțelege că ceva este în neregulă cu adolescentul și-l scoate la o cafenea. Așa află că agresivitatea tânărului vine din neasumarea orientării sexuale, presupusul său fiu ascunzând tuturor faptul că e gay. ”Uită-te în jur. Vezi altceva decât oameni care se iubesc, oameni normali? Nu! Vezi niște oameni care din cauza unor preconcepții se ascund, își ascund iubirea. Oameni normali cu alte preferințe sexuale. Nu e nimic în neregulă cu tine”, îi va spune Profu` după ce Ovidiu îi va recunoaște că îi e rușine de ceea ce este și că le-a ascuns apropiaților adevărul. 

Dacă este Ovidiu fiul lui Mișu, dar și cum va reacționa adolescentul la teoria conform căreia Profu` este tatăl lui, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Profu` – Șase, vine profu`!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni